Információk

A weboldalt a Keve Papír Kft üzemelteti.

Cégünk közel 20 éve foglalkozik gravírozással. Gépparkunk folyamatosan változik, a munkák, igények függvényében. Van kisebb  és nagyobb mechanikus és lezeres gravírozó gép, mellyel a megrendeléseket teljesítjük. Vállalunk egyedi megrendeléseket és szériamunkákat is. 

A weboldalon keresztül tájékozódhat a termékekről és szolgáltatásokról. Megszerkesztheti az elképzelt grafikát, szöveget a kívánt termékre.

Regisztráció után egy előrendelést adhat le. A teljesíthetőségéről egy visszaigazolást küldünk, melyben jelezzük, hogy az adott termékre a grafika, szöveg megvalósítható-e, van-e a termékből, milyen szállítási móddal teljesíthető és mind ez mikorra. Amennyiben megfelel, kérjük utalja át az összeget a Keve Papír Kft számlájára, melyet a visszaigazolásban írunk meg. Az összeg beérkezése után az előre egyeztetettek alapján elkészítjük és küldjük. Személyes átvétel esetén a kisebb értékű rendelésnél az előreutalás elmaradhat, mert átvételkor fizethet készpénzzel vagy kártyával. Ezt a rendelés teljesíthetőségenek megírásakor írásban jelezzük.

Fentiektől eltérő esetben egyedi megbeszélés alapján teljesítjük a rendeléseket. Pl.:

- Nagyobb mennyiség - kérjen egyedi árajánlatot! (mennyiség, grafitai terv, határidő isemerete szükséges)

- Viszonteladó - Kérjük vegy fel velünk a kapcsolat írásban! ([email protected])

Ha bizonytalan, ha kérdése van, keressen bennünket! Igyekszünk rövid határidővel válaszolni.

Elérhetőségünk: [email protected]       06-29-356-524 (műhely 10-16 óra között), 06-29-350-940 (bolt 9-17 óra között)